Kontakti

Fiksni telefon:
+386 (0)590 21 700

Mobilni telefon:
+386 (0)41 380 805

E-pošta:
info@amproj.si

Naslov:
AMPROJ d.o.o. (CENTER EKO365)
Runkova ul. 2
1000 Ljubljana
Slovenija

Urnik odprtja trgovine:
od ponedeljka do četrtka od 9:00 do 19:00,
sobote, nedelje in prazniki zaprto.

Podatke o delovnem času trgovine lahko preverite tudi na spletni strani: odpiralnicasi.com

Izdelani z ljubeznijo in mojstrsko natančnostjo

Proizvodni center leži na hribovitem področju blizu mesteca Darmstadt v Nemčiji in za obratovanje uporablja energijo iz biomase in sončno energijo. V tem idiličnem okolju je Wolfgang Mock, navdušen amaterski kuhar zdrave hrane, že pred tremi desetletji vložil vso svojo energijo in zamisli v domače mletje žit. Skupaj s svojim avstrijskim kolegom Petrom Koidlom, je Wolfgang izpopolnil način mletja in oplemenitil tovrstno tehnologijo. Od tu so se mlini KoMo podali na svojo pot v po Evropi in v trgovine po celem svetu.

Podjetje KoMo je izvrsten model evropskega sodelovanja, je zlitje različnih kultur in spretnosti v eni sami, pravilno uravnoteženi celoti. Oba ustanovitelja podjetja KoMo sta se že prej samostojno ukvarjala z izdelavo mlinov.

Wolfgang Mock je leta 1978 obudil tradicijo domačega mletja moke, Peter Koidl pa je bil več kot 20 let inovatorska moč v mlinarski industriji. Zaradi skupnega področja delovanja in podobnih idej sta se nekdanja tekmeca v 90ih letih odločila za sodelovanje. Ime KoMo izhaja iz priimkov ustanoviteljev, Ko za Koidl in Mo za Mock. Razvoj izdelkov, prodaja in administracija se je združila, vendar pa podjetje deluje na dveh lokacijah, v dveh državah.

Voziček
Vaš voziček je prazen

Dnevno sveža moka z mlini KoMo

Podjetje KoMO se že več kot 25 let ukvarja z izdelavo ročnih in električnih kamnitih žitnih mlinčkov, s pomočjo katerih lahko pripravite svežo polnozrnato moko. Takšna, sveže zmleta moka, ima čudovit vonj, okus, hkrati pa se v njej ohranijo vsa hranila in kvalitetne nenasičene maščobne kisline. Nameljete lahko kakršnokoli moko – pirino, rženo, ajdovo, pšenično, koruzno ali celo riževo; prav tako kamutovo, amarantovo, čičerikino....