Električni kosmičnik Komo FlocMan

Naša ocena:

Električni kosmičnik FlocMan je izredno natančno izdelana naprava, primerna za pripravo svežih ovsenih kosmičev, tudi v večjih količinah. Za izdelavo kosmičev je najbolj primeren oves, saj vsebuje naravne maščobe in zagotavlja odlične kosmiče. Ostale vrste žit vsebujejo manjše količine vode in maščob, zato je zrnja pred uporabo priporočljivo oplakniti pod tekočo vodo in jih pustiti, da vsrkajo potrebno vlago (nato pa površino zrn čez noč osušiti na radiatorju). FlocMan se lahko uporablja kot drobilec bučnih semen, možno pa ga je uporabiti tudi za obdelavo različnih vrst začimb. Nerjaveči segmenti za mletje in leseno ohišje s površino, obdelano z naravno impregnacijo, zagotavljajo zdravstveno neoporečnost ob uporabi. Enostavna konstrukcija zagotavlja zanesljivost, enostavno uporabo in enostavno vzdrževanje.

Ocene strank:

Na žalost ta kosmičnik še nima ocene, zato bomo zelo veseli vašega mnenja.

Vaša ocena

KoMo FlocMan - электрическое устройство для раздавливания зерна
 

Priporočamo za:

oves, druga žita (namočena)

Ni primerno za:

koruzo, mak, sezam, lan

Specifikacija

  • Hitrost izdelave kosmičev: 80-100 g/min
  • Prostornina lijaka: 600 g
  • Moč motorja: 140 W
  • Glasnost: 40 dB
  • Teža: 6,2 kg
  • Višina izhoda za kosmiče: 120 mm
  • Dimenzije v mm (v/š/h): 320/150/290
  • Garancija: 12 let

Ta kosmičnik je zdelan iz masivnega bukovega lesa in brušenega nerjavečega jekla. Zbirna posoda in pokrov pa sta izdelana vsak iz enega kosa bukovega lesa (z impregnirano povrsino).

Na zalogi

349,- €
Dodaj v voziček
 
Voziček
Vaš voziček je prazen

Dnevno sveža moka z mlini KoMo

Podjetje KoMO se že več kot 25 let ukvarja z izdelavo ročnih in električnih kamnitih žitnih mlinčkov, s pomočjo katerih lahko pripravite svežo polnozrnato moko. Takšna, sveže zmleta moka, ima čudovit vonj, okus, hkrati pa se v njej ohranijo vsa hranila in kvalitetne nenasičene maščobne kisline. Nameljete lahko kakršnokoli moko – pirino, rženo, ajdovo, pšenično, koruzno ali celo riževo; prav tako kamutovo, amarantovo, čičerikino....