Osnovna kultura za Tempeh 20g

Vaša ocena

Tempeh starter
 

Sana kruhomat - video navodila pripravo tempeha iz soje.

Sestavine: riževa moka *, kultura Rhizopus oligosporus . * iz nadzorovanega ekološkega kmetovanja.

Uporaba: 250 g sojinih zrn namakajte čez noč, zavrite in zlijte vodo. Kuhano sojo nato inokulirajte z 0,1 g kulture tempeha. Oblikujte v želeno obliko in pustite, da se dozori v sterilnem okolju pri 28°C 24 ur.

SKLADIŠČENJE V HLADILNIKU! Hranite jo v hladilniku za redno uporabo. Za dolgoročno konzerviranje lahko zamrznete.

Kapaciteta v vrečki: 20 g pakiranja = 5 kg soje = približno 10 kg tempeha

Na zalogi

8,- €
Dodaj v voziček
 
Voziček
Vaš voziček je prazen

Dnevno sveža moka z mlini KoMo

Podjetje KoMO se že več kot 25 let ukvarja z izdelavo ročnih in električnih kamnitih žitnih mlinčkov, s pomočjo katerih lahko pripravite svežo polnozrnato moko. Takšna, sveže zmleta moka, ima čudovit vonj, okus, hkrati pa se v njej ohranijo vsa hranila in kvalitetne nenasičene maščobne kisline. Nameljete lahko kakršnokoli moko – pirino, rženo, ajdovo, pšenično, koruzno ali celo riževo; prav tako kamutovo, amarantovo, čičerikino....