Lesena skleda premer 16 cm

Želite v svojo kuhinjo vnesti čim več naravnih in zdravih jedi? Prav je, da jih spremljajo tudi ekološke lesene sklede.

S tem v mislih, je proizvajalec ponudil, poleg svojih mlinov, tudi lesene sklede visoke kakovosti. Niso samo zelo praktične, ampak preprosto lepe.

Sklede so v celoti narejene ročno, na Tirolskem. Narejene so iz masivnega lesa pinje, ki je cenjena tudi zaradi svoje čudovite dišave. Les je znan po svoji visoki vsebnosti naravnih eteričnih olj.

Končni rezultat so sklede s svilnato gladko površino in lepo leseno konstrukcijo.

Poleg njihove estetske vrednosti, je treba omeniti tudi praktične prednosti. Les, iz katerega narejen skleda je material, primeren za kuhinjo, ker je higienski, nestrupen in varen. Zanj je značilna tudi visoka vzdržljivost.

KOMO skleda zelo uporabna, ne samo pri mletju - kot posode za moko in žito, ampak tudi za vzhajanje testa za kruh ali pa enostavno kot posoda za katero koli drugo hrano.

Komo sklede so na voljo v štirih velikostih s premeri - 16 cm, 20 cm, 25 cm in 30 cm.

Vaša ocena

1
 

SKLEDA IZ LESA PINIJE 16CM

Na zalogi

26,- €
Dodaj v voziček
 
Voziček
Vaš voziček je prazen

Dnevno sveža moka z mlini KoMo

Podjetje KoMO se že več kot 25 let ukvarja z izdelavo ročnih in električnih kamnitih žitnih mlinčkov, s pomočjo katerih lahko pripravite svežo polnozrnato moko. Takšna, sveže zmleta moka, ima čudovit vonj, okus, hkrati pa se v njej ohranijo vsa hranila in kvalitetne nenasičene maščobne kisline. Nameljete lahko kakršnokoli moko – pirino, rženo, ajdovo, pšenično, koruzno ali celo riževo; prav tako kamutovo, amarantovo, čičerikino....