Fino sito za moko - premer 20 cm

Opis proizvajalca

Gospodinjski mlini zmeljejo žito v celoti. Rezultat mletja je polnozrnata moka, ki je zelo zdrava. Včasih pa vseeno potrebujete presejano, belo moko, tj. brez otrobov, ki je bolj primerna za nekatero pecivo ali pa za npr. cmoke. V takih primerih, uporabite sito Komo za presejanje zmlete moke. Hitro in enostavno.

Komo sita so narejena zelo natančno. So čvrsta, vzdržljiva in higienska. Vsak kos je ročno izdelan iz visoko kakovostnega lesa.

Če že imate mlin Komo, ali pa ga nameravate kupiti - bodo KOMO sita njegovo odlično dopolnilo. Na ta način boste imeli popolno svobodo pri odločitvi, katero moko boste želeli uporabiti - polnozrnato ali sejano.

Estetsko in ekološko sito bo lep dodatek tudi za vašo naravno kuhinjo.

Majhen namig - priporočamo vam, da otrobov, ki ostanejo po sejanju moke ne zavržete. Lahko jih uporabite kot otrobe za zajtrk, ali kot sestavine za polnozrnati kruh.

Komo sita so na voljo treh različicah, tj. dve velikosti (s premerom 18 cm manjši in večji premera 20 cm) in eno grobo sito velikosti 18 cm.

Vaša ocena

1
 

Finost mreže: 0,5 × 0,5 mm

Na zalogi

18,- €
Dodaj v voziček
 
Voziček
Vaš voziček je prazen

Dnevno sveža moka z mlini KoMo

Podjetje KoMO se že več kot 25 let ukvarja z izdelavo ročnih in električnih kamnitih žitnih mlinčkov, s pomočjo katerih lahko pripravite svežo polnozrnato moko. Takšna, sveže zmleta moka, ima čudovit vonj, okus, hkrati pa se v njej ohranijo vsa hranila in kvalitetne nenasičene maščobne kisline. Nameljete lahko kakršnokoli moko – pirino, rženo, ajdovo, pšenično, koruzno ali celo riževo; prav tako kamutovo, amarantovo, čičerikino....